De Spannende Wereld van Games
2024-02-21
Redactie
De fascinatie voor games Games zijn al decennia lang een onderdeel van de popcultuur en hebben een prominente plaats ingenomen in ons hedendaagse leven. Ooit begonnen als eenvoudige, monochrome computerspel... Lees verder
De Kracht en Magie van Gaming
2024-02-21
Redactie
Game – De nieuwe wereldtaal Mensen over de hele wereld spreken misschien verschillende talen, maar er is één taal die we allemaal begrijpen en liefhebben: die van de 'game'. Of je nu een fervent game-liefhe... Lees verder
Het Belang van Games in de Moderne Wereld
2024-02-21
Redactie
De Kracht van Gaming Gaming is een concept dat mensen van alle leeftijden trekt. De fascinatie om een game te spelen stamt niet alleen van de intense en kleurrijke graphics, maar ook van het meeslepende ver... Lees verder

Welke PS games kun je zoal spelen en welke zijn populair?

Sinds de release in 2013 is Sony's PlayStation 4 zeer succesvol geweest. Deze populaire gameconsole heeft uitstekende gamefuncties, waaronder veel zeer succesvolle exclusieve producten. Hierom zijn er veel mensen die zich afvragen wat de populairste games zijn hiervoor.


 

FIFA

De reputatie van FIFA is oneindig hoog. Voetbal zelf is al erg groot, en EA Sports-games zullen ongetwijfeld helpen. De een versterkt de ander. Mensen die van voetbal houden, zullen eerder games spelen met hetzelfde concept, en degenen die voor het eerst met voetbal in aanraking komen, zijn eerder geïnteresseerd in de sport. Daarom zijn de vooruitzichten voor beide rooskleurig!

Red Dead Redemption II

We weten al jaren dat de kwaliteit van de games die Rockstar Games publiceert te hoog is, maar het bedrijf blijft ons fascineren met de games die het uitgeeft. Na het grote succes van het meesterwerk Grand Theft Auto V is het nu de beurt aan Red Dead Redemption 2 om weer een grote stap te zetten in de gamewereld.

Op 26 oktober 2018 is de langverwachte cowboy-schietgame Red Dead Redemptionuit 2010 werkelijkheid geworden. Rockstar bewees de superkracht van het bedrijf in de branche.

Assasins Creed Odyssey

De gamewereld had een goede maand in oktober 2018, want de eerder genoemde game Red Dead Redemption 2 werd niet alleen aan het einde van de maand uitgebracht, maar bracht ons ook een nieuwe Assassin's Creed-game! Ubisoft presenteerde op 5 oktober het actie-avontuur Assassin's Creed Odyssey.

De Assassin's Creed -serie heeft wat ups en downs meegemaakt, maar Odyssey is alweer een stier in de langlopende serie. Naar onze mening is het eerste deel van Assassin's Creed: Origins al van hoge kwaliteit, maar Odyssey tilt de serie naar een hoger niveau.

Horizon Zero Dawn

De Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games brachten begin 2017 Horizon Zero Dawn uit. Het is één van de oudere games die erg populair is geworden op de Playstation

Het open-wereld actie-rollenspel van guerrilla-spellen joeg per ongeluk veel mensen weg. Deze prachtige game zit goed in elkaar en zou in de kast van elke PlayStation-fan moeten staan. Met de heldhaftige Aloy als hoofdrolspeler leert hij graag de mechanische monsters van de wereld.

Call of Duty: Black Ops IIII

Ontwikkelaar Treyarch bracht ons in het laatste kwartaal van 2018 een nieuwe Call of Duty: Black Ops4. Dit is de first-person shooter-game die Activision vorig jaar op 12 oktober uitbracht en is al het vijftiende deel van de langlopende Call of Duty -serie.

 

Black Ops 4 is de eerste game in de Call of Duty -serie zonder een verhaal voor één speler. Veel fans zijn hierdoor teleurgesteld, maar het weglaten van de singleplayer zorgt ervoor dat de game veel kwaliteiten met zich meebrengt. De toevoeging van Battle Royale-modus met black-out kan zeker helpen om dit doel te bereiken.